Saltele si perne in Timisoara

La Domafon din Timisoara gasiti spre vanzare saltele si perne la preturi promotionale, cu reducere de 25%. Acum puteti sa achizitionati perna Memory de 72x42 cm cu oferta 1 + ½ , saltea de spuma Polilatex Plus de dimensiunea 160x200 cm, saltea Memory – Medi Care de Lux  la dimensiunea 160x200 cm. Oferta este valabila in limita stocului disponibil!


Perne Memory

Acum aveti ocazia sa achizitionati de la Domafon Timisoara perna Memory de 72x42 cm cu oferta 1 + ½ la pretul de 220 lei.
Daca doriti sa aveti un somn de calitate, dupa care sa nu va treziti cu dureri de gat si umeri, va recomandam perne Memory, care sunt antialergice, avand posibilitatea sa i-a forma si conturul cervical al personei.
Forma unica a acestei perne ajuta la mentinerea pozitiei corecte a coloanei vertrebrale urmarind conturul corpului si repartizand presiunea in mod egal permitandu-va astfel sa va odihniti mai bine fara sa va rasuciti pe perioada somnului.

Detalii suplimentare pe: http://www.domafon.ro/saltele_si_perne___valentino/perne_din_viscolatex_--36/

Saltele de spuma Polilatex Plus in Timisoara
Domafon comercializeaza saltea de spuma Polilatex Plus, cu 25% reducere, pentru dimensiunea 160x200 cm. Promotia este valabila in limita stocului disponibil. Onora comenzi si in judet.
Saltea de spuma Polilatex Plus este eleganta, avand o calitate optimă cu finisaje perfecte. Poliuretanul folosit este ecologic, nedeformabil, anatomic si ortopedic. Tesatura de bumbac este captusita cu materiale termoreglante. Aceasta saltea este foarte rezistenta.

Detalii suplimentare pe: http://www.domafon.ro/saltele_si_perne___valentino--22/

Saltele Memory – Medi Care de Lux in Timisoara
Domafon ofera spre vanzare Saltea Memory – Medi Care de Lux, redusa cu 25% din pretul de lista, pentru dimensiunile 160x200 cm. Onora comenzi si in judet.
Saltea este cu tesatura analergica sterilizata si tratata împotriva bacteriilor si acarienilor. Conceputa astfel incat corpul nostru sa respire liber in timpul odihnei, favorizand un somn linistit si relaxant pe tot parcursul noptii.

Detalii suplimentare pe: http://www.domafon.ro/saltele_si_perne___valentino--22/

Domafon – mai mult stil in viata ta!