Chiuvete moderne de la Blanco

In practica, chivetele moderne de la Blanco exprima calitate, functionalitate si design. Intr-o paleta larga de sortimente, Blanco ofera chiuvete fabricate din trei tipuri de materiale, care se potrivesc fiecarei dimensiuni de corp de bucatarie si de corp de colt. La o gama extrem de variata de produse Blanco, se poate realiza absolut orice tip de bucatarie.

Chiuvetele Blanco de tip SilGranit au in consistenta 80% granit combinat cu compusi acrilici, ceramici si pigmenti de culoare oferindu-le caracteristici de neegalat. Granitul este o roca recunoscuta pentru duritatea si rezistenta sa, chiuvetele Blanco SilGranit fiind astfel o investitie garantata pe termen foarte lung.

Suprafata dura, dar eleganta, a chiuvetelor Blanco SilGranit, ofera utilizatorului o experienta unica. Datorita proprietatilor excelente ale materialului din care sunt realizate chiuvetele Blanco SilGranit, acestea se caracterizeaza prin usurinta in intretinere, iar nivelul de rezistenta pe care aceste chiuvete compozit le au, nu a mai fost atins pana in prezent.

Pentru chiuvetele de inox se foloseste tabla din otel inoxidabil 18/10 (DIN-NORM 1.4301). Standardul DIN-NORM 1.4301 se refera doar la produsele de inalta calitate, astfel ca nivelul calitatii si functionalitatii produselor Blanco se regaseste la toate tipurile de produse.


Si aceasta este valabil si pentru celelalte tipuri de produse Blanco, armonios incorporabile intr-o bucatarie functionala: accesorii, baterii, sisteme de colectare a resturilor menajere si sisteme relling.

Web: www.protege.ro